Co-schappen op Bali
Door: Carolien
Blijf op de hoogte en volg Carolien
12 Juli 2004 | Nederland, Leiden
Het is bijna zo ver!
Na een heleboel geregel, stapels papierwerk, belangrijke stempels en meer bureaucratische onzin is het gelukt om mijn co-schap dermatologie te regelen aan de Udayana University van Denpasar, Bali.
Donderdag middag 15 juli zal Garuda Indonesia mij naar Bali brengen.
Naomi (vriendin en ook geneeskundestudent) wacht me daar op en heeft zelfs al een bedje voor mij geregeld in een studentenhuis in Sanur (een kustplaatsje 7 km van Denpasar waar je heel mooi kan duiken en surfen!Ook belangrijk natuurlijk)
Vanavond mijn laatste Indonesische les, morgen nog een handje Malaria pillen scoren en proberen mijn snorkel en surfplank ergens aan mijn rugzak te bevestigen. Ik heb geen idee wat mij in het ziekenhuis te wachten staat, maar dat maakt het allemaal extra spannend, aan rare tropische huidaandoeningen vast geen tekort. Op deze site kunnen jullie mijn avonturen bijhouden. Ik zal proberen er regelmatig nieuwe berichten en foto's op te zetten.
Een hele fijne zomer allemaal en tot in september!
Liefs, Carolien
Donderdag middag 15 juli zal Garuda Indonesia mij naar Bali brengen.
Een hele fijne zomer allemaal en tot in september!
Liefs, Carolien
13 Juli 2004 - 08:35
Jan Maerten:
Hoi Caro, wat cool!!! maak er een mooicoschap van!! Ga je nog een beetje rondreizen?? Veel groeten en plezier, -
13 Juli 2004 - 10:12
Thijs:
Ha Lientje,
Leuke site, leuke foto! Ben benieuwd of het daar net zo mooi duiken is als in dahab... Anders kun je altijd nog naar het ziekenhuis gaan. Heel veel plezier. Hou ons op de hoogte en maak ons jaloers! Liefs, Thijs -
13 Juli 2004 - 13:16
Barbara:
Lientje, wat een mooie site! Verwacht snel de eerste foto's van het surfen en mijn zusje in witte jas met nette schoenen! xxx -
13 Juli 2004 - 13:56
Jans:
Hoi Caro,vgeniet van je tijd in Indonesie, en vergeet niet om af en toe vieze wonden te gaan bekijken in het ziekenhuis.. groetjes dr.Jansen -
14 Juli 2004 - 20:14
Pappa Jan:
lieve Kaatje,
Wat een puik idee zo'n web-side.Bedenk wel dat veel van die exotische huid ziekten besmettelijk zijn!lees het laatste verhaal van My uncle Oswald (R.Dahl) er nog maar eens op na.Verder wens ik je veel succes en vooral veel plezier in of moet ik zeggen op Bali. Trima kasie banjak voor je hulp tijdens de Noma B.B.Q.IK kan niet wachten tot je zover bent dat je mee kan op tour.Braai er de boter uit!!!! kus Jan -
15 Juli 2004 - 09:25
Lidia:
Hallo Carolien,
Een leuke site
van een stoere meid
die gaat genieten van een onvergetelijke tijd
(hoop ik)
En ik verbied je om heimwee te krijgen.
Groetjes -
15 Juli 2004 - 10:54
Patricia Smit:
Gezellig zo'n telefoongesprek vlak voor je het vliegtuig in stapt. Je klonk zo heerlijk opgewekt en vool enthousiasme, het wordt zeker een succes op Bali. Ik vond in ieder geval de bevolking van Bali het vriendelijkst, ik heb ook iets meer met het Hindoeisme . Ik hoop dat je heel veel gezellige en interessante mensen ontmoet, (en natuurlijk ook die stoere australische surfers).
Dikke zoen van ons allen. -
15 Juli 2004 - 10:56
Wouter:
ik wil ook zo'n site. Hoi carolien! Je kunt dus al een beetje indonesisch. Zou je er achter kunnen komen hoe je: 'kunt u "heb je even voor mij" opzetten a.u.b.?". Wat ontzettend mooi dat je daar naar toe kan, ik ben benieuwd naar je verhalen. Ik heb dit studiejaar onproblematisch afgerond vorige week (het heeft me slechts een hartklep gekost) en dat betekent dat ik 3 qugustus dus naar Peru vertrek om daar eens een kijkje te nemen en wie weet op equador op wat zeldzame schildpadden te jagen.
Ik wens je heel veel spas!
groetjes wouter -
15 Juli 2004 - 11:05
Minnemijn:
Hee Lien, wat spannend! Veel succes en plezier.
Liefs Mijmp -
15 Juli 2004 - 13:31
Anne Hustinx:
Wat ziet dit er gaaf uit allemaal! Ik mis je dus helaas net!! Stuur je een uitgebreide mail en als je terug bent gaan we iets afspreken! Heel veel plezier, zal je site zeker blijven bekijken! dikke kus anne -
15 Juli 2004 - 18:42
Thomas:
Hee carolien!
Cool man om van he te horen en leuk dat je naar Indo gaat. Erik zal je wel het een en ander hebben vertelt dus het zal wel cool worden. Ik ben bijna verzopen daar destijds het is andere koek dan Noordzee. Hier alles goed ben vijf weken in Bagdad geweest en nu weer in Teheran. Als ik even reken ben je een paar uur geleden over ons heen gevlogen. Ik heb nog gezwaaid. We gaan over tien dagen naar NL en ik hoop je snel weer eens te zien in hetzelfde land.
groeten en heel veel plezier,
Thomas -
15 Juli 2004 - 19:30
Samantha Van Eeghen:
Jo lieve Carolien!
Je zit nu in het vliegtuig denk ik zo, ik ben toch wel een beetje.. een beetje? heeeeel jaloers. Neem je de brommertjes met pa, 3 kinderen, ma, de hond en een net met 10 (levende) kippen achterop, op de foto? Geniet en ontspan ook he, tussen het werk door. Doei zoen. -
18 Juli 2004 - 19:10
Melanie:
is het een beetje zoals je je had voorgesteld? Na zo'n lange reis,met iemand die je verwacht, dat is paradijselijk!Succes morgen tussen de troprnzweren -
19 Juli 2004 - 11:03
Barbara:
En? Meteen in het water gedoken na je lange vlucht? Veel succes vandaag met de eerste dag in het ziekenhuis. Liefs ook aan naomie en dikke kus -
19 Juli 2004 - 14:47
Patricia:
Hoi lieve carolien,
De eerste dag zal wel overrompelend veel indrukken gegeven hebben. Wij gaan as vrijdag met vakantie en ik kan aan boord niet computeren, dus vanaf vrijdagmiddag sta ik, wat jouw berichtgeving betreft, helaas, droog. Maar ik bel je moeder af en toe wel voor de broodnodige informatie.
Het afgelopen week-end was in nederland heel spannend. Prachtig weer met heftige regenval als afsluiter. Wij verhuisden die dag Jan Maerten naar zijn appartement op stand, en sloten de dag af met een lekker vaartochtje in Greg's bootje. We eindigden doorweekt schuilend onder een brug. Bijna tropische taferelen.
Ik word wel heel blij van Amsterdam, ik krijg absoluut energie van die stad, Ik hoop dat je er ook nog eens een paar jaar terecht komt.
Dag lieve schat, ik hoop dat heel veel kan leren en genieten op dit schitterende eiland.
Dikke zoen -
19 Juli 2004 - 18:29
Pappa Jan:
Lieve Kaatje,
Had vandaag Daan onder het mes Je krijgt haar hartelijke groeten.Ben zeer benieuwd naar je eerste impressies van de kliniek.Dokata Sloemah's dat klinkt al heel profesioneel en je bahassa doet de rest.Hier gaat alles gewoon door.Melanie en ik hebben zondag lekker gezeild en daarna met Allard en Babette kip gegeten in de gouden Bal.vervolgens zijn we naar huis gerold.Pas goed op jezelf en op die kleine faun kus Jan -
20 Juli 2004 - 10:46
Carlijn:
He Carolien,
Wat een leuk idee zo'n persoonlijke website! Ik heb je niet meer gesproken maar ik wens je natuurlijk een super tijd daar in Bali! Ben zelf net terug van een week Morvan waarbij ik welgeteld 2 middagen zon heb kunnen pakken... En nu weer lekker werken ;-) Hou me op de hoogte van al je avonturen en ziektes die je tegen komt! Kus Carlijn -
23 Juli 2004 - 16:01
Mart@fuerte:
hee carolien!
hier in fuerte alles bueno, het waaide even voor geen meter maar het is nu aan het oppikken, de PWA is meteen als een gek met motorboten de super x baan aan het verleggen en in de tent is iedereen snel zeilen aan het optuigen. echt hard waait het nog niet, dus mega spectaculair zal het niet worden. hoe gaat het met jou? veel werken of mag je ook af en toe buiten spelen??
adios!
xmart -
25 Juli 2004 - 14:13
Eva:
Dag lieve Lien!
wat super gaaf echt deze site! zag je toevallig net even online op de msn, echt heel bizar eigenlijk!
Even kletsen van hier naar daar (klein afstandje toch...), gaaf!!!
Ik hoop dat je een onvergetelijke tijd zal gaan hebben daar, maar zo te horen heb je dat nu al...
Geniet ervan meis (en ook sterkte op zijn tijd!)en ik ga je volgen...
dikke kus x en een xje van Tijn -
25 Juli 2004 - 14:41
Carolien:
Hallo allemaal, alvast een klein berichtje, Ik geniet en er gebeurt hier zo veel dat ik nog geen tijd heb gehad mijn site helemaal bij te werken. Het is super jullie berichtjes allemaal te lezen. Een update en foto's volgen snel xxx carolien -
10 Augustus 2004 - 08:49
Barbara:
ai ai wat een mooie foto's
je bent weer in Nederland volgens het kaartje, gelukkig mag je daar nog even blijven.
xxx